TROLLTUNGA 2016

TROLLTUNGA 2016

Fredag 18.juni 2016

18 juni var vi en gjeng på 5stk som satte kursen mot Odda og turen inn til Trolltunga. Dette var en tur vi alle hadde hatt på vår "bucket list" så det var med stor forventning og spenning vi satt oss i bilen fredags ettermiddag. Etter en natt i telt våknet vi til klarvær etter en regnfull natt og så snart frokosten var inntatt og sekken pakket satt vi i marsj opp mot toppen. Etter litt køgåing opp de første 800 høydemeterene viste Hardangervidda seg fra sitt alle flotteste. Nydelig vær, snøflekker over alt og nydelig temperatur. Vel framme etter ca 3.5 time ble det fotosession og middag mens vi slappet av i sola. Det ble noen minnerike bilder, i fantastisk natur! Denne turen anbefales på det sterkeste til alle som liker turer i skog og mark, ikke minst når man får en slik "belønning" når man kommer fram ;)

Yoga kurs med Eskil & HANNA

Yoga kurs med Eskil & HANNA

Lørdag 13. februar 2016

Denne lørdagen gjennomførte psykolog Eskil Frydenberg og Hanna D. Strander workshopen "Kunsten å være menneske i 2016". Her lærte deltakerne om å få forståelsen og verktøyene fra positiv psykologi, mindfulness, yoga og ernæringspsykologi for å gjøre det meste ut av 2016. Workshopen var teoretisk og praktisk rettet med innlagt lett lunch og drikke.

Vi kommer til å arrangere denne typen workshop flere ganger, både som basic og som  viderekommende workshop for de som har deltatt tidligere så følg med ;)